Sofia

Facebook-20160309-114121 Sofia, hon som lämnade bibelbältet för att jobba som kommunikatör. Inte riktigt så kanske, men hon kommer faktiskt från Jönköpingstrakten och hon jobbar faktiskt. Som kommunikatör.

Ni vet när man träffar en ny person och direkt känner att SHIT den här personen MÅSTE jag träffa igen! Så var det med Sofia den där kvällen hemma hos Sofie för inte alls länge sedan. En månad senare firade hon nyår hemma hos oss – förutom Sofie så kände hon egentligen ingen där. Det är Sofia för mig – modig och social. För att inte nämna hur rolig, intelligent och snygg hon är. Men det kommer ni att märka när ni läser den här bloggen. Ni kommer att märka vilket stort hjärta och klokt huvud hon har.  Antagligen kommer ni också att se hur mycket bra grejer hon kommer på, som den här bloggen till exempel. Är så tacksam att jag får ha en så cool brud i min närhet!

Sofias stora kärlek i livet, Leonardo DiCaprio, är något vi delar. Vi bara väntar på att han ska komma upp som en matchning på hennes Tinderkonto. Nu när han äntligen fått sin gyllene gubbe kanske han inser att han även behöver en gyllene tjej.

Facebook-20160309-114133

 

/Linda

2016-03-09