Linda

Linda var den som fick mig att fatta att det var okej att ringa klockan två på natten om man mådde dåligt och ville prata av sig. Hon var också den som jag tyckte var riktigt jävla cool när vi träffades första dagen på gymnasiet. Även om hon inte klädde sig i svart mesh och lyssnade på Nine Inch Nails, så tyckte tyckte mitt 15-åriga jag att hon var riktigt jävla cool.

Linda
Linda

Under vårt första år på gymnasiet delade vi musik, vår passion för att skriva och kaffe med chocolate cookie på fredagar. Efter ett utbytesår och därmed byte av skolklass lades vår relation på hyllan medan vi levde våra liv på olika håll i världen förutom då vi råkade stöta på varandra någon gång om året. Tills en svettig dag i Kambodja år 2012 då jag fick ett mail: Hej Sofie Haglund! Hur är läget?

Himla glad att jag fick det mailet för vi hittade tillbaka till varandra, sådär 10 år senare. Och jag kan fortfarande säga att hon är riktigt jävla cool och att hennes musiksmak fortfarande är en av de bästa.

Linda, Sofia & Sofie
Linda, Sofia & Sofie

Linda är en person som kirrar jobb, plugg, hund, barn, man, träning och ändå så har hon alltid snygga naglar. Har du henne som vän har du en vän för livet som alltid bryr sig om hur du mår. På riktigt alltså. Hon kan alltid få dig att skratta och hon har förmågan att få en att må bra med sig själv.

Jag är så glad att jag fick det där mailet.

/Sofie