Att boosta sig själv.

Jag är Sveriges kanske mest stökiga person, jag är expert på att låta saker ligga kvar. Kläder, böcker, prylar. Jag glömmer lätt bort att jag lagt dem där och jag har en ovana att liksom inte se dem sedan vilket resulterar i att de ligger kvar. Till min mans stora förtret. Det är såklart en skitjobbig egenskap det är jag med på. MEN. Jag är skitbra på så mycket annat.

Till exempel är jag skitbra på att komma ihåg logopedtider, asbra på att komma på sagor, jag är sjukt bra på att hitta positiva saker i det mesta och hitta lösningar på problem. Jag är bra på att ge komplimanger till dem runtomkring mig, jag läser snabbt och är helt ok på att läsa av sociala sammanhang.

Ser ni vad jag gjorde där? Jag trumfade bort en av alla mina dåliga sidor med saker jag är bra på istället. På så sätt känns den där dåliga grejen inte så himla farlig. Jag tror att det hjälper mig att ta kritik också, att liksom tänka att jag 1. Kan lära mig av kritiken 2. Är kanske inte skitbra på den där grejen men jag kan bli det eftersom jag är bra på massa saker.

Jag brukar försöka tänka på det när vänner runtomkring säger att de är dåliga på något. Jag påminner om de där sjukt bra sidorna eller färdigheterna hen har. De sakerna är ju så himla mycket viktigare.

Det är ok att vara dålig på en del grejer för en är ju bra på något annat istället. Det gäller ju för alla människor. Det är ok att inte vara perfekt, en är ju bara människa.

Så, vad är du riktigt bra på?